Thema overzicht

Hieronder volgt een overzicht van de verschillende gebieden waar de Rosch Kinetic Power Plant een duidelijke meerwaarde biedt in vergelijking met bestaande oplossingen.

Regionale Energie Strategie Elektriciteit makkelijk haalbaar met Rosch Kinetic Power Plant

De RES opgave Elektriciteit is 35 TWh per jaar.
De overheid wil dit gaan opwekken met zonnepanelen en windmolens. De RES bestaat uit 30 regio’s die samen deze 35 TWh per jaar aan groene stroom moeten behalen per 2030. De overheid kiest ervoor om deze stroom op te wekken met zonnevelden en windmolenparken.

Een goed alternatief bieden de Rosch Kinetic Power Plant stroomgeneratoren. Hiermee kunnen 24/7 grote hoeveelheden groene stroom worden gemaakt.

Zilverstroom Energy lost TenneT hoogspanningsnet problemen in Brabant en Limburg op

TenneT sluit geen nieuwe bedrijven meer aan op hun netwerk in Nederlands Brabant en Limburg. Het net is vol zegt TenneT woordvoerder Eefje van Gorp op NOS-nieuws van afgelopen 9 juni ’22. Zilverstroom Energy uit Tilburg brengt een snelle oplossing voor dit probleem op de markt.

Groen waterstofgas H2

Bij het maken van groen Waterstofgas H2 door middel van elektrolyse met groene stroom uit de Kinetic Power Plant. Aardgas vervangen door groen waterstofgas

Glastuinbouw groene stroom

De WKK kan nu definitief het museum in. Onze 2e generatie stroommachines kunnen op korte termijn de WKK’s bij de tuinders in het Westland vervangen. Dan zijn de problemen van de glastuinbouw met het aardgas definitief opgelost.

Windpark Wieringermeer

Enige tijd geleden is het enorme Windpark Wieringermeer, in de kop van de provincie Noord-Holland in Nederland, officieel in gebruik genomen. In dit document hebben wij de resultaten vastgelegd van ons onderzoek naar wat dit windpark is en hebben dit vergeleken met een gelijkwaardig alternatief maar dan ontwikkeld met onze CO2 vrije Rosch Kinetic Power Plant energie systemen.