Vraag:
Wij willen een power plant in werking zien voordat wij er een aanschaffen, kan dat?

Antwoord:
Ja dat kan. Potentiële klanten kunnen een bezoek brengen aan het wereldwijde Demo Centrum in Thailand. In dit centrum staan een tweetal systemen die 24/7 in bedrijf zijn. De stroom uit deze systemen wordt geleverd aan het Thaise stroomnet.

Vraag:
Levert u ook aan particulieren?

Antwoord:
Wij richten ons op bedrijven en overheidsorganisaties.

Vraag:
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Brussel. Van daaruit doen wij de investeringen in nieuwe energie systemen bij onze buitenlandse dochterbedrijven. Kunnen wij de Rosch Kinetic Power Plant systemen bij jullie bestellen en leveren jullie deze dan aan onze dochterbedrijven?

Antwoord:
Ja dat kan. Levering buiten de Benelux gebeurt door onze partners wereldwijd in samenwerking met ons. U heeft dus altijd een enkel aanspreekpunt.

Vraag:
In Nederland vragen wij voor onze groene stroom projecten altijd subsidie aan. Krijgt een Rosch Kinetic Power Plant ook subsidie?

Antwoord:
De Rosch Kinetic Power Plant levert elektrische energie die 100% vrij van CO2 is. Daarom zijn alle (EU) subsidie regelingen die betrekking hebben op het opwekken van groene stroom van toepassing op de Kinetic Power Plant.

Vraag:
In glastuinbouwbedrijf staat in Kenia. Leveren jullie ook daar de Kinetic Power Plant?

Antwoord:
Ja, wij leveren ook aan Kenia en (Oost-)Afrika.

Vraag:
Wij zijn een productiebedrijf dat veel stroom gebruikt. Wij willen echter alleen de groene stroom van de Kinetic Power Plant kopen maar niet het apparaat. Kan dat?

Antwoord:
Ja, dat kan. U sluit met ons een langjarige leveringsovereenkomst af (PPA). Onderdeel van deze overeenkomst is het plaatsen van de Kinetic Power Plant bij of naast uw fabriek. De stroom uit de Kinetic Power Plant wordt rechtstreeks aangesloten op het elektriciteitsnetwerk van uw fabriek.

Question :
Nous sommes une société opérant dans la partie wallonne de la Belgique. Fournissez-vous le Power House 1 également en Wallonie ?

Répondez:
Oui, nous livrons dans tout le Benelux ainsi qu’en Wallonie et au Luxembourg.

Vraag:
Wij ontwerpen hotelcomplexen. Kan de Kinetic Power Plant ook onderdeel uitmaken van een nieuw te bouwen complex?

Antwoord:
Ja, dat kan. Onze technische specialisten kunnen u adviseren hoe een Kinetic Power Plant in een nieuw te bouwen hotel of fabriek kan worden geïntegreerd.

Vraag:
Wij overwegen een glastuinbouw kassencomplex te gaan bouwen op een plek waar het elektriciteitsnet te weinig stroom kan leveren. Voor de verwarming en de verlichting hebben wij echter veel energie nodig. Kan de Kinetic Power Plant ons energie probleem oplossen?

Antwoord:
Ja dat kan. Afhankelijk van uw energie behoefte kunt u 1 of meerdere Kinetic Power Plant systemen plaatsen. Met de elektriciteit uit deze systemen kunt u de kassen verwarmen en belichten. Bij een juiste dimensionering kunt u zelfs volledig los van het openbare elektriciteitsnet werken.

Vraag:
Wij gaan ons data-center uitbreiden. We hebben daarom meer stroom nodig. Volgens de berekeningen van onze experts zal een Kinetic Power Plant 1 dat niet kunnen leveren. Heeft u toch een oplossing?

Antwoord:
Ja dat kan. De Kinetic Power Plant serie bestaat uit 1 MVA , 5 MVA en 20 MVA units. Met deze power packs kan elk elektrisch vermogen worden gemaakt.