Zilverstroom Energy lost TenneT hoogspanningsnet problemen in Brabant en Limburg op.

TenneT sluit geen nieuwe bedrijven meer aan op hun netwerk in Brabant en Limburg.

Het net is vol zegt TenneT woordvoerder Eefje van Gorp op NOS-nieuws van afgelopen 9 juni ’22.

Zilverstroom Energy uit Tilburg brengt een snelle oplossing voor dit probleem op de markt.

Het huidige net is niet geschikt waar het nu voor wordt gebruikt. Zoiets als, je kunt met een Porsche ook geen stenen vervoeren.

Wil  TenneT hun netwerk daar wel voor gaan gebruiken dan moet je een andere elektriciteitsnetwerk bouwen. Dit vereist een investering van vele tientallen miljarden Euro’s over een periode van jaren.

Dit geld kan beter worden geïnvesteerd in nieuwe technologieën zoals de Rosch Kinetic Power Plant energie systemen ontwikkeld in Duitsland en in Nederland op de markt gebracht door Zilverstroom Energy uit Tilburg.

Door over te stappen op de Rosch Kinetic Power Plant technologie maak je goedkoop elektriciteit op de plaats waar je die elektriciteit nodig hebt zonder dat een netwerkaansluiting op het TenneT netwerk noodzakelijk is.

Door gebruik te gaan maken van de Rosch Kinetic Power Plant bij het opwekken van (groene)elektriciteit is er nu overal in Nederland voldoende elektriciteit voorhanden om aan de toenemende vraag van de Nederlandse industrie te voldoen.

Met de Rosch Kinetic Power Plant wordt de stroom opgewekt op de plek waar hij wordt gebruikt. Denk daarbij b.v. op een bedrijfsterrein of op een industrie terrein.

Een aansluiting op het TenneT netwerk is dan niet meer perse noodzakelijk maar kan ook later komen wanneer TenneT haar netwerk op orde heeft.

Wanneer je uiteindelijk alle stroom opwekt op de plaats waar die wordt gebruikt dan vervalt mogelijk ook de noodzaak voor een aansluiting op het openbare elektriciteit (hoogspannings-)netwerk.

Door deze revolutionaire ontwikkeling kan veel sneller op de vraag van de industrie naar goedkope groene elektriciteit worden ingespeeld. Dit ook op locaties waar nog helemaal geen netwerk aansluiting ligt.

Rosch Kinetic Power Plant energie systemen kunnen snel worden geplaatst omdat er geen langdurige vergunningstrajecten nodig zijn. De reden hiervan is dat deze systemen nauwelijks zichtbaar zijn in de omgeving, vrijwel geluidloos werken en op afstand worden beheerd.

Rosch Kinetic Power Plant energie systemen maken geen gebruik van fossiele brandstoffen en stoten geen CO2 uit zodat ze het milieu niet belasten.

De Rosch Kinetic Power Plant energie systemen kunnen 24/7 vermogen leveren tegen een kWh prijs van 3 cent en worden geleverd in verschillende vermogensklassen.

Deze systemen zijn alweer enige tijd in gebruik bij overheden in Azië en in het Midden-Oosten.

De regio Eindhoven, het industriecomplex bij Moerdijk en het industriecomplex Chemelot in Limburg hoeven zich daarom geen zorgen meer te maken over hun stroomvoorziening.

Door te investeren in een Rosch Kinetic Power Plant is er voldoende elektriciteit en kan de industrie weer plannen maken voor de groei van hun activiteiten.

Hiermee krijgt TenneT meer tijd om hun netwerk op orde te brengen.

Zo kunnen Zilverstroom Energy en TenneT er samen voor zorgen dat de groene stroom levering aan de Nederlandse industrie de komende jaren is gewaarborgd.

Heeft u belangstelling voor onze groene stroom systemen neem dan contact met ons op.

U kunt ons bereiken op:

phone: +31 (88) 0306350
email: sales@zilverstroom.com

Kijk op https://www.zilverstroom.com/ voor meer informatie over onze energie systemen.

Publicatie datum: 26 juli 2022