KPP generator bestellen

Een Rosch Kinetic Power Plant bestellen, hoe gaat dat?

De Rosch Kinetic Power Plant modellen bestaan uit twee varianten.  Systemen tot 1 MW en systemen vanaf 5 MW.

Systemen tot 1 MW

Het model KPP-200K is een vrijstaand energiesysteem met een vermogen van 200 kVA.

Dit instapmodel wordt bedrijfsklaar aangeleverd. Het systeem levert direct na installatie bij de klant CO2 vrije groene stroom.

De klant verzorgt zelf de inpassing in zijn elektriciteitsnet en alle andere lokale werkzaamheden.

De levertijd na ontvangst van de eerste betaling bedraagt 6 maanden. Deze levertermijn is afhankelijk van de productieplanning.

Bestellen gaat eenvoudig. U stuurt ons een bericht dat u een KPP-200K wilt aanschaffen. Wij sturen u alle noodzakelijke documenten en maken met u een afspraak om deze met u te bespreken en een site inspectie uit te voeren.

Na ondertekening van de aankoopovereenkomst en de ontvangst van de eerste betaling door Rosch wordt uw KPP opgenomen in de productieplanning. Hierna ontvangt u van de fabriek een schatting van de leverdatum. Aan de hand van deze datum kunt u de voorbereidende werkzaamheden gaan inplannen voor het werk op uw locatie.

Wanneer de KPP klaar staat voor verscheping krijgt u van de fabriek het verzoek om het resterende bedrag over te maken. Na ontvangst van dit bedrag wordt de KPP naar u verscheept.

Bestellingen kunt u hier plaatsen.

Systemen vanaf 5 MW

KPP energie systemen vanaf 5 MW zijn niet vrijstaand maar worden geplaatst in 25 meter diepe schachten. Het aantal schachten is afhankelijk van het vermogen. Per schacht wordt 0,5 MW opgewekt.

Deze volwassen energiesystemen kunnen ook turnkey worden geleverd.

Het elektrisch vermogen dat deze systemen kunnen leveren is enorm ( vanaf 5 MW tot 100 MW) en vereist daarom een goede voorbereiding zowel bouwkundig als netwerktechnisch.

Onze gefaseerde aanpak is hieronder grafisch weergegeven.

Belangstelling voor een KPP systeem kunt u hier kenbaar maken.

KPP implementatie stappen
KPP implementatie stappen

Garantie en onderhoud

Op de levering binnen de EU is de EU regelgeving m.b.t. de garantie  van toepassing.

De KPP moet jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen om de goede werking te garanderen.

Bij jaarlijks onderhoud door een ROSCH gecertificeerd bedrijf/specialist geeft ROSCH garantie op de goede werking van de KPP over een periode van 25 jaar.